Velkommen Holmegaard Tennisklub.

Velkommen til Holmegaard Tennisklubs Klubmodul side
Klubmodul er vores medlemssystem og bookingsystem. Her kan du booke baner, betale for dit medlemskab (kontingent) og tilmelde dig kommende arrangementer.

Hvis du klikker "Hjem"  i toppen, kommer du ind på klubbens officielle hjemmeside.

Se top-menuen "Vejledning" for at finde vedledning til kontingentbetaling og banebooking.

Hvorfor Klubmodul

Medlemssystemet Klubmodul gør, at al betaling af kontingent, træning og arrangementer, som udgangspunkt, skal ske via Dankort, når man ind-/tilmelder sig. Dette betyder naturligvis en både administrativ og reel besparelse for klubben.

Support
Har du problemer med oprettelsen af profil eller andre spørgsmål kan du se punktet "Vejledning" i menuen i venstre side eller skrive til supporten på kasserer@holmegaard-tennis.dk så svarer vi hurtigst muligt.